skip to Main Content

Over Wurcly

Wurcly is een jonge organisatie. Door het samen gaan van twee specialisten, binnen verschillende sectoren en Staffing, kunnen wij met trots zeggen, dat wij anders zijn en denken dan onze collega’s. Trainen, detacheren en uitzenden is een vak apart.

Wat doen wij nog meer

Gekwalificeerd personeel vinden en binden. Daar gaat het om, daar zijn we goed in, en dat doen we met passie! Kwaliteit, kennis, gastvrijheid, dienstbaarheid zijn hierbij de norm. Dienstbaarheid is geen vaardigheid. Dienstbaarheid is een houding. Ons strenge selectiebeleid is daarom gericht op dienstbaarheid, kennis, de wil, vrijheid, motivatie en uitstraling. Door de centrale ligging van onze vestiging in Amsterdam en onze landelijke pool van medewerkers kunnen we heel Nederland goed van dienst zijn.

Werving & Selectie

Detacheren

Payroll

Uitzenden

Opleiding & Training

Werving & Selectie

Het werven en selecteren van het juiste personeel is vaak een enorme uitdaging. Je zoekt niet alleen iemand die geschikt is voor de functie, maar daarnaast ook lekker matched met de collega’s. De medewerkers zijn ten slotte het visitekaartje van jouw organisatie!

Detacheren

Detachering is het lenen van personeel van een derde partij. Dit gebeurt meestal op basis van een langdurige overeenkomst. Wurcly heeft de mensen in dienst en jij huurt ze voor een vaste periode in. Formeel gezien is Wurcly de werkgever van de werknemer. Als huurder ben jij opdrachtgever van Wurcly en de werknemer is een ingeleende werknemer voor jou.

Payroll

Bij payrolling neemt Wurcly het juridisch gedeelte van het werkgeverschap op zich. Dit betekent dat uw personeel van ons een arbeidsovereenkomst ontvangt. Wij lenen deze persoon, exclusief, weer uit naar u. Op die manier liggen alle administratieve en arbeidsrechtelijke risico`s aan onze kant.

Uitzenden

Uitzenden is het ter beschikking stellen van arbeidskrachten aan een opdrachtgever. Dit gebeurt op flexibele basis tegen een vooraf afgesproken tarief. Het aantal uren per week is flexibel, net zoals de duur van de werkzaamheden.

Opleiding & Training

Verhoog je marge met goed opgeleid personeel. Komt jouw personeel skills te kort? Samen stemmen we af welke wensen er zijn. Op basis daarvan maken wij een passende training op maat! Binnen no time staan jouw medewerkers te knallen op de werkvloer.

Back To Top
Bitnami